gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek 

kapat
  1. genellikle ilk ve ortaokulda karşılaşılan, son tenefüs veya okul çıkışı gibi anlarda meydana gelen, harçlığını son derse kadar saklamış gencin otlakçı arkadaşlarından dolayı büyük bir tedirginlikle aldığı gofreti* gorup aga bi isirik versene beyaa diyen yavvvsak arkadaşından kurtarmak için gofreti eve, kardeşine götürüceğini iddia etmesidir.

Bu yalanı uyduran kişiler arasında kardeşi olmayanların bile olduğuna sahit olmusluğum, yalanı ortaya çıkanların 2 saniye içerisinde gofreti yalamak suretiyle otlanilamaz duruma getirdiğini görmüşlüğüm vardır.
    #4095068 (zubizarett, 16.10.2008 11:07 ~ 11:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alain de botton » tocarg » you make me high » maenad » kocekce » bell cadisi » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » kafama sikar giderim » kamaturka » chris stephenson » karasinek » kukunla oynama siser » klavye » rapidoya kafa atan ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kilo alamamak » tez gel yarim » balik agzi » quantum of solace » ataturk insandi » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » varaka » macit ozcan » hazreti muhammed » yansimalar » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » oneydilan » zall i tanimam o da beni tanimaz » pan am » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar