gofleyt diye bir sey yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme
  2. erkek adam diye diye erkeklikten nefret ettirmek
  3. hanim kos diye diye hanimi atlet etmek
  4. yonlendir diye degil doldur diye verdim onu
  5. demokrasi diye diye ulkenin icine etmek
  6. kahrolsun seriat diye diye globallesme
  7. kahrolsun komunizm diye diye globallesme
  8. secim diye diye
  9. gulum diye diye
  10. kader diye diye

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gofleyt diye bir sey yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gofleyt diye bir sey yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gofleyt diye bir sey yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gofleyt diye bir sey yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » nominal gsmh » cherubim » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » gelen haberler arasinda » tesvik sukelasi » three to tango » dap » ersin karabulut » olmeden onceki son sozler » the couriers » coming home to argentina » adriana lima » ikea » ozan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adana ya gelip sirdan yememek » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » destina » kriz teget gecti » yare soyleme » yapan » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » icdas » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » sacit kayasu » sacma espriler » adini unutmaya devam ediyorum » trt » ismail kucukkaya » nefret edilen cumleler