godless 

kapat
  1. thirteen tales from urban bohemia albümünden çok güzel bir the dandy warhols şarkısı. (bkz: kafir). sözleri:

Hey I said you're godless and
    it seems like you're a souless friend
    as heartless as you were back then
    I swear that you are godless
    hey I guess you're lonely when
    I gave you all it took so then
    a stranger there is ever been
    I guess, it's what you wanted
    it seems lonely I would be
    I begged, I plead
    but this is all that I have gotten
    hey as for the day my friend
    to hope that you could ever bend
    I swear you are, I swear you are
    I swear, that you are godless
    hey I said you're godless
    hey and you're a souless friend
    hey I said you're heartless
    and I swear, I swear
    godless
    godless
    you're godless
    #3026321 (aeon, 18.02.2008 21:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

godless başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. godless ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu godless nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about godless. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yalcin kucuk » faiz yemek » poisonx » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » ekmek aslanin anusunde » cincin » oss de kutucuk doldurma gerilimi » san francisco » said nursi » yagmur yagarken altina isemek » universiade erzurum 2011 » uyurken sutyen takmayan erkek » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » sevismek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgili » darbukator baryam » nedensiz ic sikintisi » bir boka benzemeyen minimal siir » yesil basli govel antilop » akbank » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » akiskanlar mekanigi » eros » host baska kapiya » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » adam sirasina gecmek » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » engin kennerman