godless turtle 

kapat
  1. * allahsız tosbağa anlamına gelen ingilizce kelime. subjektif açıdan yaklaştığım vakit yıllar boyunca irc serverlarında kullandığım nick'im olduğunu belirtmeden geçemiyorum. ayrıca küçük bir backspace hareketiyle sözlükte yazar olan bir arkadaşın nick'ine ulaşmak mümkündür.

(bkz: godlessturtle)
    #2679122 (cemsbg, 09.12.2007 11:10)
  2. günlük hayatta ateist volkswagen olarak da kullanılır.
    bu versiyonun içinde adolf hitlere gönderme yapılmaktadır.
    (bkz: dolaylı gönderme)
    (bkz: üç banttan sayı almak)
    #2679155 (spectr, 09.12.2007 11:25)

© 2008 - uludağ sözlük

godless turtle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. godless turtle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu godless turtle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jesus christ propogandasi » ask kahreder » cahillikler kitabi » vatan » galatasaray universitesi » ktu sozluk » kanal tedavisi » balans ve manevra » sozluk yazarlarindan aforizmalar » arcil ve sota » money » kevin martin » when nietzsche wept » nefesim nefesine » minibuscu laflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » ataturk un bursa nutku » 22 kisiyle online olmak » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » cocuklarla girilen diyaloglar » penisin var derdin var » blitzkrieg » en iyi ikililer » goncourt akademisi edebiyat odulu » hayattan sikilmak » yaran facebook gruplari » herild yani » shrek corum versiyonu » firindan yeni cikmis pogaca » iyi geceler sozluk ben yatiyorum