gode 

kapat
  1. delikanli er kişi.

yine gelecek o güzel günler
    gazcı erollar gode cengizler
    #3392781 (chazsmyr dhuunyl, 13.05.2008 18:26)
  2. dişhekimliğinde geçici akrilik karıştırmak için kullanılan kap. en azından ben daha bundan başka bir işe yaradığını görmedim.
    #3392799 (fabala, 13.05.2008 18:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gode başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gode ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gode nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gode. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rapidoya kafa atan ogrenci » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » nominal gsmh » igrenc espriler » ismail kucukkaya » kocekce » pekos patos si » stillborn » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » arude50 » kenzo tange » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » yasemin goksu » car of the year » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » mushrooms » robert traylor » ales » erkek korkulari » bir an icin kimsenin entry girmemesi » ust kimlik » kafir kesen musluman kedi » darbukator baryam » kurtlerin turklerden hizli uremesi » hayata dair ic burkan detaylar » ersin karabulut » muslum baba bandanasi » elektrojen » kemalizm dini