god shot me down 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. shot
  2. mug shot
  3. one shot 2 shot
  4. cum shot
  5. g shot
  6. hot shot
  7. big shot rob
  8. mr big shot
  9. pop shot
  10. set shot

© 2008 - uludağ sözlük

god shot me down başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. god shot me down ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu god shot me down nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matrixxx » johnny deep bizi de dep » lorik cana » seni anliyorum » yaran msn nickleri » yagli saclardan kurtulmak » mimar kemalettin » kovulduk ey halkim unutma bizi » pkk kamplari bizim icin bbg evi » orospu cocuklari » pkk nin balonu cabuk sondu » sehit verince sevinen serefsiz » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » okuz » baba nasihatlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akilli fisler » mayina basip sehit olmak » yureksagda » kizil anka » samy deluxe » edu ve deivid arasindaki farklar » isine gelmeyince isine gitmemek » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » aksamdan kalan mesgale butonu » max bendo » gokhan zan » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » var misin yok musun » belizelilerin sozluk yazar olmasi