god is love 

kapat
  1. aslinda/ayni anda/ozunde/tozunde bir sarki sozu hem de incilden ayet "Whoever is without love does not know God, for God is love. "
    anlami ise karisik.
    #779599 (asselisaya, 27.10.2006 12:18)
  2. son zamanlarda özellikle özenti insanların kollarında görülen dövme.
    (bkz: love is god)
    #794654 (depression, 31.10.2006 10:32 ~ 10:34)

© 2008 - uludağ sözlük

god is love başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. god is love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu god is love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» feridun duzagac » peygamber sabri gerektiren meslekler » niccolo paganini » yalcin kucuk » michael skibbe » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » kivikocan » kac gol attin lan oradan » yaran facebook gruplari » sunnet dugunu » yildiz teknik universitesi » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » adim adim kiz tavlama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harvey nichols » 0 dogumlu olmak » ask nazlanir » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » ezoterizm » asik olunasi kadinlar » kizlik zari » last fm » pilot » sozlugun en durgun oldugu saatler » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » cehennemde gerekli malzemeler » yahudinin tahta kilici » barack obama vs john mccain » desifreolmusdisiuuser