gocer oldum 

kapat
  1. 1996 tarihli efkan şeşen albümü.
    1-sorarlarsa
    2-uzak durma
    3-atladım girdim bağa
    4-vay gelin
    5-diller olaydım
    6-ölürüz de
    7-guli
    8-tamburam rebab oldu
    9-sunam
    10-göçer oldum

albüme adını veren eser, ölürüz de, uzak durma, sorarlarsa için ne denebilir bilmiyorum. sanırım sözcüklere sığdırılamayacak bir albüm bu. ayrıca sunam türküsünü de çok güzel yorumlamış. yüreğine sağlık.
    #1510842 (ferfecir, 09.04.2007 22:57)
  2. efkan sesen'in müthiş bir albümü ve aynı adı taşıyan şarkısıdır.

şu gönlümün gülü gitti gideli
    senelerce yeri dolmaz üstüne
    hasret kokar ellerimin
    bekleyişi, sevdası gülemedim yar

göçer oldum diyar diyar
    vurgunum aşkına
    dön geri allah aşkına

yokluğunda günüm çekilmez oldu
    gecenin perdesi açılmaz oldu
    ufku sarar gözlerimin özlemi
    mavisi, nerdesin göremedim yar

göçer oldum diyar diyar
    vurgunum aşkına
    dön geri allah aşkına
    #3553922 (meredith, 18.06.2008 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

gocer oldum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gocer oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gocer oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suruden ayrilan idealist kuzu » 5 derste nasil darbeci olunur » kisil » metallica konseri iptali » gulu sevdim dikeni batti seni sevdim gotun kalkti » velev » derdi anlatamamak » kayin bastankarasi » tirnak yiyen insan » hayko cepkin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci