global isinma yuzunden anlam kazanacak sarkilar 

kapat
  1. abuk iklim değişiklikleri yüzünden bir anda mantıklı gelen şarkılardır.
    (bkz: buralara yaz günü kar yağıyor canım)
    #3710792 (stennlord, 24.07.2008 00:30 ~ 00:41)
  2. dünya tersine dönse vazgeçmem.
    gökteki güneş sönse vazgeçmem.*
    #3713904 (yogurtsuzcacik, 24.07.2008 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

global isinma yuzunden anlam kazanacak sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. global isinma yuzunden anlam kazanacak sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu global isinma yuzunden anlam kazanacak sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki yobazlar » turkiye de cinsellik kavrami » f 16 fighting falcon » etkisiz hale getirmek » hepsiburada com » hocaya tavir alan ogrenci » iran » rusya borsasi » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » little big planet » serdar akinan » autoshow 2008 » time to burn » dayanilmaz kelimeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray bayragi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » la havle ve la kuvvete falan olmak » universitede hocalara verilmis ayarlar » sevis » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » bakara suresi » sunnet dugunu » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » imkb » capa » hayattan sikilmak » fatihkul » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » atm den makbuz isteyen anarsist genc