gizli mesaj var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gizli mesaj
  2. facebook da gizli mesaj atana kimsin demek
  3. mesaj kutusunda 1000 adet mesaj isteyen yazar
  4. mesaj atan yazara mesaj atmayan ukala yazar
  5. aylar oldu bir ozel mesaj dusmedi mesaj kutuma
  6. belediye otobusunde gizli gizli dikizleyen ibne
  7. gizli gizli ahmet kaya dinleyen ulkucu
  8. gizli gizli arabesk dinleyen metalci genc
  9. kizdan mesaj beklerken baskasindan gelen mesaj
  10. aksam olur gizli gizli aglarim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abazalik alametleri » vahsi insanoglu » gece oturup gunduz uyumak » merhaba mi merhaba » dinsadansdjeveldyrkaar » daha iyi olmaz miydi » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » berthe sylva » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » pride and glory » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » burn it blue » mircan kaya » farkli olandan korkmak » icimdeki kufurler » chrome » gelmis gecmis en iyi sarkilar » tuvalette entry girmek » 01 ucu olan var mi » 792 sayili petrol kanunu » artvin in tarihi eserleri » beni birakma » cem koksal » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » transamerica » open office » annelerle girilen komik diyaloglar » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa