giysilerle seks yapmak 

kapat
  1. bir fantezi cesidi olabilir.turk filmlerindeki favori atraksiyonlardan biridir ve de.bakiretini savunan, kimselere vermek istemeyen kizlarimizin tercih sebebi.yurdumun erkeklerinin ne kapsam kardir dusuncesidir.

yararli bir seks cesidi gibi gorunsede, zararli taraflarida yok degildir.erkek kisisinin kendi icinde bir yapisma yasayip eve dogru kosmak istemesi muhtemeldir.

baska bir acidan bakilirsa; kotun pacasina sokmak, sutyeni kafaya gecirmek, tsortun icine kafa sokmak gibi eylemlerde giysilerle seks yapmak anlamina gelebilir.
    #346208 (posion, 14.06.2006 21:38)
  2. kışkırtıcı olacağı kesin olan seks türü.
    #346211 (darwen, 14.06.2006 21:40)
  3. bir de kamuya açık mekanda gizlice yapılıyorsa tadından yenmez.
    #346273 (sayborglardasever, 14.06.2006 22:06)
  4. cocuk yapmak için sex yapanların denememesi gereken durumdur.ben denedim cocuk olmuyo.
    #346316 (alpertini, 14.06.2006 22:20 ~ 22:21)
  5. muzu soymadan yemekle esdegerdir.
    #346369 (karpuzkabugu, 14.06.2006 22:42)
  6. bekaretini kaybedeceği korkusuyla yanıp tutşan fakat yinede sevişmektende geçemeyen kız arkadaşa sahip erkeğin maruz kaldığı durumdur.onunda zevki başkadır ama...
    #422130 (darkerway, 13.07.2006 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

giysilerle seks yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. giysilerle seks yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giysilerle seks yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki eskisehirliler » cb » cep telefonu icin en uygun melodiler » aram tigran » kadir celik » mulakat » isik hizinda kosmak » rapidshare » levon panos dabayan » kastetmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games