giyer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eskiyi giyer yok gibi yeniyi giyer bok gibi
  2. seytan prada giyer
  3. seytan beyaz giyer
  4. iyiler siyah giyer
  5. seytan marka giyer
  6. aksadeler giyer boylu boyunca
  7. erkek adam tayt giyer mi
  8. sosyetenin duskunu converse giyer kis gunu
  9. erkeklerdeki etek giyer gezerim iddiasi
  10. elalemin duskunu siyah giyer yaz gunu

© 2008 - uludağ sözlük

giyer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. giyer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giyer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlik zari » hire otel » beko » fc oranges » kanal tedavisi » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » agzini yalamak » osman pamukoglu » metroda cift kale mac yapmak » bon iver tarzi baslik acma rehberi » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » when nietzsche wept » yaran cep telefonu mesajlari » revolver » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istemezdim » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » cupcake » re re re ra ra ra galatasaray » rosetta tharpe » kurtlar vadisi pusu giray » sinirlenmek » bakara suresi » nickimicinotuzharfgerekiyormus » cahillikler kitabi » joey jordison » atanmis » cooler than jesus » insanlari super kahramana donusturen bocekler » 10 ekim 2008 ankara depremi