give me the president 

kapat
  1. * hollywood klişesidir. "bana başkanı bağlayın" demektir. kahramanımız başkanla telefonda görüşmek istemektedir. söz konusu başkanın amerika başkanı olduğunu belirtmeye lüzum yoktur.
    #3384989 (WoLF, 11.05.2008 21:56)
  2. doğrusu "get me the president" dır.
    #3388901 (SAYKO5, 12.05.2008 20:20)
  3. aksiyon filmlerinin en sık duyulmaya alışılan repliklerinden biridir.
    #3388913 (prisoner, 12.05.2008 20:23)
  4. - soğan koy, marulun iyi mi?..
    + yeni geldi abi..
    - koy o zaman.. bana ordan başkan ver bakayım bir tane de..
    + hangi ülke olsun abi?..
    - neler var?..
    + valla şili yeni geldi.. a.b.d. var, tunus var.. kanada başkanı çok taze ama tavsiye ederim..
    - sar peki o zaman..
    stephen harper/ who are you people?.. what's going on?..
    + sus la.. *çaaat*
    stephen harper/ oh my gosh..
    - bu biraz keleğe benziyor be..
    + olur mu abicim bak ne güzel ses veriyor, vur bak..
    *çaat**çuut*
    stephen harper/ ühühühühüh..
    - iyi peki ver bakalım.. hadi hayırlı işler..
    + eyvallah abim..
    #3388921 (rapper ninja, 12.05.2008 20:26 ~ 20:28)
  5. yeşilçam tarzı klişemiz için, (bkz: take your mother and get off)
    #3388928 (pablo escobar, 12.05.2008 20:27)
  6. (bkz: bana baskani baglayin)
    #3388930 (Vivendi, 12.05.2008 20:27)

© 2008 - uludağ sözlük

give me the president başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. give me the president ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu give me the president nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol federasyonu baskani olmak » her seyi yasadigini zanneden insan » vlade divac » hurriyet gazetesinin kendiyle alakasiz reklamlari » yaran youtube kufurleri » mustafa kemal ataturk » en zeki melegin seytan olmasi » esdinsel » babam benden hicbir sey anlamiyor » sevgilinin ayak fetisisti olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci