gittigini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anladim temelli gittigini
  2. nereye gittigini bilmeden yurumek
  3. pesinden gittigini bulamayan kaybolur
  4. otobusun yanlis yone gittigini sanmak
  5. hayatindan bir insanin gittigini idrak edememek
  6. tiyatroya gittigini belli etme istegi
  7. bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek

© 2008 - uludağ sözlük

gittigini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gittigini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gittigini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » helal olsun dedirten entryler » bir boka benzemeyen minimal siir » benjamin linus » cesedin bogazina corap baglamak » seytan tirnagi » x dogumlu olmak » sabetayist » kktc ile turkiye farklari » mehmet usta » uludag sozluk altin gunu » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » hakan celik » kavusamazsin orospu olur » aseksueller mi dover escinseller mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlerin azinlik olma hevesi » bilgi ve belge yonetimi » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » kuzey irak » ntv spor » serbest kararlilik » ask susar » sehremini » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » aydogan babaoglu » yilan yagi » hasan kurtulmus » blitzkrieg