gitmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitmem gerek
  2. gitme dersen gitmem
  3. benim gitmem gerek yasemin
  4. ben geneleve gitmem diyen erkek
  5. artik florya ya gitmem baba
  6. turban yasallasirsa okula gitmem
  7. 100 bin ytl lik transfer ucreti olmadan surdan suraya gitmem
  8. bunu gordum ya gozum acik gitmem artik
  9. bugun sinemaya gidecegime maca gitmem daha iyi

© 2008 - uludağ sözlük

gitmem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gitmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gitmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» calisma hayati » beynine sidik suyu karismis » izmir » oltadaki balik turkiye » yolda karsilasilan eski ogretmen » apocalypse please » microsoft visual studio » ucak tuvaleti nin vakumuna gotu kaptirmak » dargelirli » meme ucu killi kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci