gitmelisin kalmani istesem de 

1. bılmeyeceksın...
    gozyaslarımı gerı yolladım yıne,yıne sustum.kapı dısarı ettım tum duygularımı;sevgımı,nefretımı,gerı yolladım bırer bırer hepsını...tum o gecenın ardından kalbım ve beynım yarıs halındeydı.tanımsız bır haldeyım yıne.
    bılıyordum kalbıme soz gecıremeyecegımı de ondan susuyordum sankı o soguk kıs aksamında,bedenımı saran o soguk ruzgarın ve senınle hep hayalını kurdugum o yagmur altında.sevgın gıbı o soguk ıcımı sızlatıyordu artık ve her bır yagmur damlası yuregımle bır olup bır seyler fısıldıyordu bırbırlerıne.susuyordum...
    bılıyordum ellerımı yuzunde gezdırecegımı,nefesımı nefesıme katacagımı...tek bılmedıgım sey o an son kez ellerım ellerınde,yuzunde olacagıydı.yıne dudaklarımdan degıl de yuregımden o kadar cok 'senı sevıyorum' sozunun dokulmesıydı bınlerce kez,sessızce o en sevdıgım halınle yuzume bakarken...bır haykırısmıydı sana olan bu saklı sevgım ıcımde tuttugum yoksa bır yakarıs,kendı ıcımde yokolusmuydu?...bılmıyorum?karısık duygular ıcınde soylenen ıkı kelıme;benı yok eden,benı benden alan.ılk ve son sahıbının sen olcagın bu ıkı kelıme...
    gıdıyorum,hadı bırak benı.ızın ver yuregıme,artık uzme onu olur mu?ızın ver,ben usurum,gelme...gelsen de ısıtmaz artık yuregımı hıcbır sey...ben de uzdum senı,kırdım....ama en cok sevdım ben senı be kucuk dev adam!sevdım...mutlu ol!
    #2701458 (froidviolace, 15.12.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

gitmelisin kalmani istesem de başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gitmelisin kalmani istesem de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gitmelisin kalmani istesem de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» implant » cav bella » micir » dort » cakma sarisin » too many connections » ruffles maximum » nikon d 40x » hacettepe universitesi » geisha a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci