gitarist 

kapat
  1. gitar çalan kişilere verilen isim.
    (janjan, 28.03.2006 23:50)
  2. gitar çalma işini icra edene verilen isim.
    (hendrix, 28.03.2006 23:54 ~ 30.08.2007 23:38)
  3. 3-5 akor öğrenip, barda gitar çalan kişilerin olmadığı şeydir.
    (redwinemania, 28.03.2006 23:57)
  4. mirc ortamında bolca kullanılan rumuz.
    (barış, 12.08.2006 10:55)
  5. gitara tapan kimse.*
    (koko, 12.08.2006 10:57)
  6. 4. nesil yazar. *
    (dolayli zarf tumleci, 05.06.2007 10:40)
  7. k rock radyosunda akşamları çıkan bir program.
    (Schizofrenne, 05.06.2007 10:50)
  8. 4. nesil yazar. herkesin bir takım seçme hakkı var, o da fenerbahçe' yi seçmiş. biraz aşırı heyecanlı olsa da iyi niyetinden zerre şüphem yok. kendisine ve fenerbahçe' ye başarılar.
    (abberline, 09.06.2007 18:10)
  9. (bkz: 4. nesil çaylak)
    (tanimadinmiben, 10.06.2007 22:50)
  10. kendisine asla gitarist demeyendir.*
    (2humbucker1single, 08.07.2007 18:51)
  11. bir sürü kelam girilse adına tarif edilmeyecek iyi insan güzel dost.
    (bkz: seviyorum seni)
    (epru, 10.11.2007 00:19)
  12. (bkz: jimmy page) (bkz: led zeppelin)
    (bkz: tony iommi) (bkz: black sabbath)
    (bkz: keith richards) (bkz: rolling stones)
    (bkz: angus young) (bkz: ac/dc)
    (bkz: eric clapton) (bkz: cream)
    (bkz: jimi hendrix)
    (bkz: ritchie blackmore) (bkz: deep purple)
    (bkz: eddie van halen) (bkz: van halen)
    (bkz: chuck berry)
    (bkz: james hetfield) (bkz: metallica)
    (bkz: slash) (bkz: guns n roses)
    (bkz: dimebag darrell) (bkz: pantera)
    (bkz: randy rhoads) (bkz: ozzy)
    (bkz: pete townshend) (bkz: the who)
    (bkz: jeff hanneman) (bkz: jeff hanneman)
    (bkz: adam jones) (bkz: tool)
    (bkz: jerry cantrell) (bkz: alice in chains)
    (bkz: mark knopfler) (bkz: dire straits)
    (bkz: john petrucci) (bkz: dream theater)

kalbinize inmesin tabii ki unutmadım, sadece sona sakladım..;

(bkz: dave mustaine) (bkz: megadeth)
    (double cross, 08.01.2008 01:52 ~ 01:55)
  13. sözlükte öğrendiğim yeni tanımı ile karı-kız kaldıran* kişi. godos, serefsiz, dantel. zira içerisinde her gitar geçen başlıkta bu kişiler bu şekilde tanımlandırılırlar.
    hoşuma gitmiyor değil aslında kucağımda duran alet nedeniyle çapkın olmak. ama ben on senedir çalıyorum bu mereti. şimdi her tıngırdatışımda kapıda kuyruklar oluşuyor. kızlar çığlık çığlığa derindusunur bizi de dusun diye bağırıyor. imzalar atıyorum kızların oralarına buralarına. o kadar da olsun. *
    (derindusunur, 09.01.2008 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marabam var » ahi mesut » bosluktasallananadam » trt » tasa » fizik » asla » erkan dogan » dolores claiborne » lil jon » borda atisi » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » emre tilev » turbanli f1 pilotu » primitive death » kamasutra bir spordur » anlat demekle olmaz » balikesir » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » gecici plaka » hos geldiniz » ideal seks » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » arsonists get all the girls » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » asla pes etme » schattenfaust a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa