git gidebilirsen 

kapat

1. mufide inselel'in, ki$iyi melankolinin sınırlarında ücretsiz tura çıkartan parçası.
    keman, piyano.. ne ararsanız var.
    rüzgarın saçlarınızı taradığı bir restauranta gidip garsona :
    "bana hüzün salatası ve bir kadeh de gözya$ı ver; hesabımı sevgilim ödeyecek!" demek gelir içinizden, dinlediğinizde.

git git gidebilirsen eğer
    kalmak zor gitmek neye değer
    dur dokunmadan durabilirsen eğer
    çok uzaktan sevmek neye benzer
    sen hiç cesur olmadın ki sevgilim
    sen sen hiç salmadın ki özgürce
    ben yine de her şeye rağmen
    çok fazla sevmedim mi delice...
    ya gel ufacık tefecik kucağıma gel
    ver elini tutayım
    o masum sevgi dolu öpücüğü
    boynuna kondurayım
    ya da git durmadan hiç arkana bakmadan
    buysa tek istediğin
    fakat canım ben seni iyi bilirim
    kaldıramaz yüreğin...
    #930261 (ceviz agaci, 30.11.2006 15:27)
  2. neşeliymiş gibi görünen şarkıdır. kalitelidir. dinlendikçe zevk verendir. başucumdadır.
    #3711023 (sir isaac, 24.07.2008 01:16)
  3. ayrılmak isteyen sevgiliye söylenecek son sözdür.
    -git gidebilirsen...
    #3711027 (stennlord, 24.07.2008 01:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

git gidebilirsen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. git gidebilirsen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu git gidebilirsen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about git gidebilirsen. Copyright of the articles are belong to their authors.