girnata 

kapat
  1. (bkz: klarinet)
    (montajelemani, 20.02.2006 23:11)
  2. ispanya'nın güneyinde bir şehir. ispanyolcası "granada"dır.
    (çakan adam, 15.12.2006 03:28 ~ 03:29)
  3. (bkz: granada)
    (yasak merve, 01.03.2007 13:25)
  4. hüsnü şenlendirici nin nefesi ile, dinleyenleri oynatıp\ağlattığı müzlik aleti.
    (successor, 01.03.2007 13:35)
  5. Türk yapımı bir klarnet markası
    (bkz: http://www.girnata.com/)
    (Heretique, 07.01.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» david caine » hep seni aradim » dalton ana » a priori » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » dikembe mutombo » tolga yildiz » soruya soruyla karsilik vermek » roj » laodikeia » kurtlar vadisi pusu » aby » yeter anne » corabi cikarmadan sevismek » ucaktan dusen sahsin ruh hali » transfer politikasi » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » leyla gencer » new york knicks » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » isledigi hayiri herkese duyuran adam » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » kamasutra bir spordur » wulfgar » mea culpa » pinhani » anlat demekle olmaz » deniz gezmis i tanimayan genclik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa