girmekten vazgecilen entry 

kapat
  1. sadece şu çılgınca eğlenceli akıp giden sosyalleşme ve dokunuş çabası içinde, acaba ben de mi o popüler yazarın başlığına, bu yalnızca diğerleri gibi hissetmek için girilmiş bir entry dir, yazsam.. filan gibi bişeyler yazmaktan vazgeçiş..yazarlar, azarlar sonra..

ar gelir osman aga ar gelir, safiyeme karyola dar gelir.. (bkz: anonim)

umut yok umut yok umut hiç, yaratılmış tüm kavramlar piç.. (bkz: anonim değil)

(bkz: kaynama noktası gibi bir yavşama noktası varmıdır)

(bkz: Shrödinger in kedisi ne durum da dır..)
    #1113266 (havada panik, 06.01.2007 03:03 ~ 03:04)
  2. hep acaba daha iyisini nasıl yazarım paradoksu içinde , başlık altı entrylerden kaçıp kendi özgün fikirlerinizi insanlarla paylaşmak istediğiniz ama bir türlü kendinizin bile beğenmediği entry.

aranılan hep daha mükemmel olması ama aslolan şudur aslında ; hepimizin atladığı , adı üstünde burası bir sözlük iyi yada kötü yazdıklarınız objektif veya subjektif hep sizden birşey taşıyor.

popularite kazanmaktan ziyade kendini anlatan , bildiklerini başkalarıyla paylaşmak isteyen arada bir ayar alan veya veren bir şahıs olmaktan sosyalleşmekten keyif alan bir yazar bu tip konularda fazlada kasmaz kendini.

iyi yazan zaten bir şekilde okutur kendini. eğer yazımını kendin için yazıyorsan populariteden uzak olmak yada kendini iyi hissetmek için yazıyorsan işte sen gercek sozluk yazarısın. bu şekilde olmak zor bile olsa.

günah çıkarmasını bilmek zorundasın elbette. her boku al benim düşüncem diye millete kaktırmak zorunda da değilsin. bu durumda eleştirisel gözle ilk bakan yine entry sahibinin kendisi olur.

girmekten vazgeçilen enrty ; belki de en mükemmeli arama çabası içinde ıskaladığımız diğerlerini temsil ediyor.
    #1113296 (gwaihiri, 06.01.2007 03:23 ~ 04:06)
  3. sözlük yazarı olarak oynanan rolle, akıldan geçirilip ifade edilmek istenenin çeliştiği noktada duran entrylerdir.
    özgür ifade ile rol düzlemi arasında rol lehine karar verilirse ortaya çıkan sonuçtur. diğer sonuç için (bkz: abesle iştigal entry girmek)
    #2245655 (kelkeshoze, 02.09.2007 00:54)
  4. eksilenmekten korkmadan başalılan özgür düşünce dolu entry nin beyaz ekrandaki karekterler arttıkça yerini korkuya bırakmasıyla oluşan durumdur. o andan itibaren backspace e üzülerek ve ezilerek basılmaya başlanır ancak yadsınımaz gerçek şudur ki entry silerken backspace e yaptığınız vuruş sayısıyla özgüveniniz ve benliğinize yaptığınız vuruş sayısı birbirine denktir.
    (bkz: halbuki yüz eksi oy bünyeden kaç kalori yakar)
    #2245739 (nafaso, 02.09.2007 01:06)
  5. oynanmayan sayısal loto gibidir
    yatırılmamış altılı gibidir
    ya ağustostur ya ekimdir
    uzun boylu bir kısmettir.
    #2245808 (sadirvan mehmet cadiroglu, 02.09.2007 01:16)
  6. yazılmamış olanlar pişmanlık yaratır, bünyeye zarardır. belkide moderatör silecektir, olsun çaylaklık uğruna yazılmalıdır.
    diğerleri iyyyyy igrenc lerin en bolundan verselerde yazdığınıza, daha
    sonra pişman değilim bir daha olsa bir daha yapardım diyebilimelidir yurdum yazarı.*
    #2245884 (johngalt, 02.09.2007 01:26)
  7. fikirlerin toplanamadığı, saçmalanan entry de olabilir.
    #2245900 (rectoa, 02.09.2007 01:28)
  8. mesela bu entrydir. * *
    #2245905 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 02.09.2007 01:29)
  9. önce bin türlü yazı yazılır. mozilla'da yanlışlıkla geri gitme tuşuna basılır ve tekrar yazıya dönmek için ileriye basınca yazıyı göremezsiniz. işte o entry elinize küfürler ede ede girmekten vazgeçtiğiniz entrydir.*
    #2245938 (sasan, 02.09.2007 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

girmekten vazgecilen entry başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. girmekten vazgecilen entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu girmekten vazgecilen entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keriz feneri » otuz yasindaki kadin » futursuzca bakinizlar veren yazar » gelsomina » yaran fikralar » cete savaslari » dj usy » futbolla ilgili espriler » kocasinin yanindaki kadina laf atan okuzler » son hiz gelen ferrari den ziplayarak kurtulmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games