girl interrupted 

kapat
  1. winona ryder ve angelino jolie'nin güzel oyunculuklarıyla süslü, susanne kaysen romanından uyarlama çok güzel bir film. guguk kuşu filminin dişi versiyonu olarak da yorumlanabilir. filmin anlatım tarzı çok güzel, zaman geçip gidiyor izlerken.
    #311196 (impayatoy, 04.06.2006 03:51)
  2. başrolde winona ryder'ın bulunduğu ancak oscar ödülünü angelina jolie'nin kapmasına sebep filmdir. bir-iki sahnede de olsa winona ryder'ın sevgilisini oynayan jared leto'nun filmdeki sakallı hali göze çarpar, akılda kalır.
    #1264948 (vera, 06.02.2007 09:56)
  3. baya yorucu bir film. borderline kisilik bozuklugu, antisosyal kisilik bozuklugu, pseudologica fantastica vb psikiyatrik bozukluklar hakkinda hafiften fikir sahibi oluyorsunuz. ama cok minimum dozda. hicbirinin etiyoljisi uzerinde falan durulmamis.. oyle ummuyordum oysa ki.
    ama sonucta psikolojik/psikiyatrik hastalarin hayatlarina goz atmayi ilginc bulanlar icin izlenesi bi film.

ps: angelina ablamiz fena kotu gorunuyor film boyunca.
    #1478065 (Confusedy, 01.04.2007 02:09 ~ 02:10)
  4. winona ryder sayesinde film boyunca sigara tüketiminizin artması olası bir durumdur.
    #2207522 (narsistheidi, 27.08.2007 10:03)
  5. angelina jolie'yi sevme winona ryder'a tapma sebebi film. susanna kaysen'ın aynı adlı romanından uyarlanan film 60ların sonlarını anlatıyor, anlatırken adamın borderline olasını getiriyor. eğilimli kişilikler izlemesin
    #2243018 (chiss, 01.09.2007 17:42)
  6. angelina jolie'ye oscar ve altın küre ödülü kazandıran fakat asıl ödülü winona ryder'ın hakettiği leziz film. winona'nın kleptoman olması ve yalaka olmaması, onu yapımcıların ve yönetmenlerin sevmediği biri haline getirmiştir. bu nedenledir ki şu sıralar kendisini çok nadir izleyebilmekteyiz.
    #2480941 (lovedjulia, 17.10.2007 15:42 ~ 18.10.2007 02:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

girl interrupted başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. girl interrupted ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu girl interrupted nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about girl interrupted. Copyright of the articles are belong to their authors.

» borderline personality disorder » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » seyit riza » sokaga cikma yasagi » tayyar ari » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » ceylin » zall ile girilen ilginc diyaloglar » isvec kraliyet bilimler akademisi » gore gori chapa tipa rota hey » cakma chp liler » sort aborted » magic mushroom » facebook taki fantastik gruplar » asya pazari » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the noose » gel benimle » dunya hayatinda mutluluk » brian may » cavlagi cekmek » hypnogaja » farid farjad » extra ecclesiam nulla salus » yoruk sucuk benzeri urun » sacma espriler » celali » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » salca » solun ulusali mi olur lan » kamaturka » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » prologue » mario jardel » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset