girilince 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hakkinda bu kadar entry girilince
  2. hakkinda bu kadar cok entry girilince
  3. hakkinda cok entry girilince oldun sandim
  4. hakkinda cok entry girilince oldu sandim
  5. bu kadar entry girilince oldu sandim
  6. basbakanin adina cok entry girilince sevinmek
  7. derse gec girilince nevri donen hoca
  8. bu kadar entry girilince luburutuf oldu sandim
  9. actigi basliga entry girilince sevinen yazar

© 2008 - uludağ sözlük

girilince başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. girilince ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu girilince nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olu sozluk » sikilmak » ajda pekkan » odaya ogun samast posteri asmak » elem » turkiye a milli futbol takimi » varaka bin nevfel » uludag sozluk benim sevgilim » elif safak » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games