giri yorum o halde varim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oha diyorum o halde varim
  2. dusunuluyorum o halde varim
  3. oyluyorum o halde varim
  4. cm oynuyorum o halde varim
  5. dusunuyorum o halde varim
  6. tasarliyorum o halde varim
  7. duzusuyorum o halde varim
  8. inaniyorum o halde varim
  9. varim o halde dusunuyorum
  10. tuketiyorum o halde varim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

giri yorum o halde varim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. giri yorum o halde varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giri yorum o halde varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about giri yorum o halde varim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » karpuzkabugu » kacak kelebek » montajelemani » silik entry havzasi » no promise » atan alir spor » this mission is over » dis ticaret acigi » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » guzelavrat otu » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » ctrl f » muslum gurses » chris stephenson » nefret edilen cumleler » suadiye cafe » kendi okulumuza dogru » uludag sozluk hakkinda ne dediler » clear man activsport » stillborn » yitip giden devrimler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » ibanez jem » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » makina muhendisligi » vicissitudes