ginger baker 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ginger ale
  2. ginger
  3. ginger lynn
  4. ginger e fred
  5. as told by ginger
  6. ginger rogers
  7. ginger beer
  8. ginger reyes
  9. ma baker
  10. don baker

© 2008 - uludağ sözlük

ginger baker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ginger baker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ginger baker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» salcali sogan kavurmasi » erkeklerin guzel kadin zaafi » asil tendonu kopsa stad inlermis » bezele » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » ogretmenlerin seminer calismalari » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » acz ve fakr » turkan soray » kanyon » cok guzel hareketler bunlar esprileri » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » yunanca » ask vazgecer » bostan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esekcilik » cekememek » slm asl pls » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » harvey nichols » insan neden degisir » kabul ediyorum carlos benden iyi » jan devrim » avea11 » kiz olmak » nietzsche agladiginda » gulen karaman » yagmur » minibuscu laflari » linet