gimme all your lovin 

kapat
  1. pek eğlenceli, pek güzel, pek pek pek... zztop parçası.

I got to have a shot of what you got is oh so sweet.
    You got to make it hot, like a boomerang I need a repeat,

Gimme all your lovin, all your hugs and kisses too,
    Gimme all your lovin, dont let up until were through,

You got to whip it up and hit me like a ton of lead,
    If I blow my top will you let it go to your head?

Gimme all your lovin, all your hugs and kisses too,
    Gimme all your lovin, dont let up until were through.

You got to move it up and use it like a scrweball would.
    You got to pack it up, work it like a new boy should.

Gimme all your lovin, all your hugs and kisses too.
    Gimme all your lovin, dont let up until were through.

http://www.youtube.com/watch?v=Zeh4XUjGBS8 +
    #2273603 (dolayli zarf tumleci, 06.09.2007 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

gimme all your lovin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gimme all your lovin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gimme all your lovin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran diyaloglar » kararti » kiyamet gunu gazete mansetleri » lise yillari » universitede hocalara verilmis ayarlar » francisco guillermo ochoa magana » ve insan muzigi yaratti » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » cevir kazi yanmasin » alp ustungor » vicdani ret » sinirlenmek » ahmet karayay » alderney » silikon yorgan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de internet sozluk kulturu » berlin filarmoni orkestrasi » extended substance » vatan » ask incitir » kalbim yok » kadinlari anlayamamak » bir sifat olarak kazim » kaybetmek esraridir olmanin » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » kaynana semra » eren keskin » babanin kriz var demesi » hefeweizen » iyi geceler sozluk ben yatiyorum