gilles sunu 

kapat
  1. 91 doğumlu arsenal bünyesinden bir forvet. yine kaynağımız fm * ye sorarsak, geleceğin cisse si olacakmış ki hız değerleri 20 üzerinden 20 bu veledin. arsene wenger ile aranız iyiyse 500k ya alabilirsiniz ikinci sezonda. wonderkidolmadı bende ama, "explosive striker".

ufak bir google araştırmasında ise geleceğin henry si olacağı söyleniyor.
    #2937135 (paradigma, 02.02.2008 13:53 ~ 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

gilles sunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gilles sunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gilles sunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp donemi yolsuzluklari » sevgilim bak senin icin entry girdim » milli takim futbolcusuna yakismayan hatalar » ari sokmasi » grung tape » dani filth » hafizali jole » barbaros sansal » uludag sozlukteki akp yalakaligi » hic pavyona gitmemis turk erkegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games