gif 

kapat
  1. graphics interchange format

http://www.gif.com
    #249059 (can, 16.05.2006 00:42)
  2. sıkıştırılmış formattır. tek kanal olarak çalışır. pc' de çok küçük bir yer kaplar. 256 rengi destekler.
    #915930 (marla singer, 27.11.2006 10:27)
  3. msn avatarında bir türlü olamayan olay.
    #3794285 (crazy1girl, 09.08.2008 18:57)

© 2008 - uludağ sözlük

gif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kardes turkuler » kim nerede » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » ilk planor » olmeden once izlenecek filmler » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » janos eckmann » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » musaaden olursa ben gidiyorum » esekcilik » sezercik onun bunun cocugu » timucin esen » marcel petiot » haydi ic de cay koyayim » teroristlerle anlasma yapan devletler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zekeriyabeyaz » kavusamazsin orospu olur » lenova » galatasaray atkisi » bilgi yonetimi » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » mircea lucescu » tuhh kahretsin » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » nickimicinotuzharfgerekiyormus » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » fifa 09 » dunya evi » temp