giderken ardindan sadece sustum 

kapat
  1. gidişini engellemek mümkün değildi, kafana koymuştun gitmeyi. bilirdim inadını vazgeçmezdin kolay kolay. gidişini görmeye dayanamadım bile, ardından bakamadım.
    anlamını yitirmişti bütün sözcükler, kulaklarım uğulduyordu, duyamıyordum ayak seslerini.sen gidince sustum, bir daha eski ben olmadım.o deli dolu, neşeli kızdan artık eser yoktu. sessiz çığlıklarım da kayboluyor sensiz dünyamda. belki sen duyarsın beni, seni görünce belki açırılır dilimin bağı, dudaklarımdan dökülür sevgi sözcükleri. belki...
    #2316013 (Umutluyum Hala, 14.09.2007 18:10)
  2. (bkz: der grosste hass ist still)
    #2316109 (mulayim, 14.09.2007 18:29)
  3. ... ruzgarin beni hala surukluyor." diye devam etsin istedim.
    #2316136 (cehennetlik, 14.09.2007 18:36)
  4. "ve şimdi de bu suskunluğu bozup içimde kalanları kusuyorum... "
    #2316165 (aura, 14.09.2007 18:41 ~ 19:22)

© 2008 - uludağ sözlük

giderken ardindan sadece sustum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. giderken ardindan sadece sustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giderken ardindan sadece sustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esnerken agzi kapatmamak » yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak » bosanmak » doludur » srebrenitsa katliami » ali riza alaboyun » recon » sarah connor » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » the godfather part 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci