giden sevgili icin agit 

kapat

1. yağmur muydu gözyaşlarım, yoksa sen miydin akan gözlerimden? sen benim adım, ben senin soyadın olmuştum. ve adımızı aşk koymuştu yaratan hayranlıkla. vucudun vucudumda, ruhun ruhumda hayat bulmuştu. artık biz yoktu, çoğul kişilerin hepsi sende toplanmıştı. anlam sen olmuştun, ben sendim artık ve sen ben.

gel diye sessiz çığlıklar attım çaresiz gecelerde ve bağıra bağıra içime ağladım sen oradasın diye. her sabah parıltılarında yakamoz oldum beni gör diye. milyonlarca kurumuş yaprak oldum fırtınalarında beni dök diye. bedenimi toprağa gömdüm, saf ruhumla karşına çıktım ama sen görmedin. ve ben olmayan sen i özledim. yüzyıllar sürüyordu senin bir anlık yokluğun ve sen yüzyıllardır yoktun.

yalvarırım doğ artık varlığıma kasteden yalnızlığımın içine. beni buralarda bırakma, bu hasretlik bana zor gelir, dayanamam. yokluğunda kanıyorum durmaksızın, her sabah kanımla boyuyorum umudun ufkunu kızıla. sen yoksan ben de yokum, gel artık ey sevgili, gel..

ps: yalan dostum aşk diye bir şey yok..:)
    #884292 (karamsar kelimeler, 20.11.2006 12:14 ~ 31.10.2008 17:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

giden sevgili icin agit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. giden sevgili icin agit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giden sevgili icin agit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about giden sevgili icin agit. Copyrights of the articles are belong to their authors.