giden gitmistir gittigi gun bitmistir yalani 

kapat
  1. terk edilen kisilerin, terk edilmenin verdigi aciyla kafayi yememek icin, kendilerini telkin etmede kullandiklari yalandir. hem de koca bir yalandir. bunu diyen ne kadar insan taniyosam ask acisiyla geceleri uyuyamiyor, ayrilik temali sarkilarda iki gozu iki cesme agliyor. o zaman nedir bu "giden kaybedendir, gitti kaybetti", "giden gitmistir gittigi gun bitmistir" tripleri lan? bulunmaz hint kumasi misiniz? kimi kandiriyosunuz? hadi cevrenizdekileri kandirdiniz, kendinizi nasil kandiriyorsunuz? gece bu yalanla nasil uyuyorsunuz? giden bitmismis.. hadi ordan! giden bitmez, aksine her gun cogalir icinizde, belki bir saplanti bile olur. giden bitmez arkadasim. kabullenin artik sunu.
    #2759348 (KoPuSh, 28.12.2007 20:23)
  2. murathan mungan ın "giden mi suçludur her zaman" dizesiyle fikir belirtmek istediğim haldir.
    #2759380 (esens, 28.12.2007 20:33)
  3. akabinde gittiği gün beni kaybetmiştir diye devam eden saçmalık..
    #2759507 (izafiyetsiz, 28.12.2007 21:08)
  4. (bkz: ölmeden önce söylenmesi gereken 100 yalan)
    #2759729 (HoRTLaK, 28.12.2007 21:54)

© 2008 - uludağ sözlük

giden gitmistir gittigi gun bitmistir yalani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. giden gitmistir gittigi gun bitmistir yalani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu giden gitmistir gittigi gun bitmistir yalani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» winterthur barcelona » v i lenin » ders calisirken elektrigin kesilmesi » erkekleri cekici yapan detaylar » kimsenin olmadigi bir yerde gegiren fenerbahceli » iddaa » uludag sozluk moderasyonu na modos demek » t bag » igrenc reklamlar » bir sigara daha iceyim sonra intihar ederim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games