gibidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asli gibidir
  2. penisim dag gibidir
  3. her sey gorundugu gibidir
  4. asly gibidir
  5. ask mektup gibidir
  6. elektromanyetik kadin gibidir
  7. komunizm bir yilan gibidir
  8. kadinlar maymun gibidir
  9. insan kalbi cam gibidir
  10. asker yarak gibidir

© 2008 - uludağ sözlük

gibidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gibidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gibidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egyptian premier league » numaranizi arkadastan aldim » bir boka benzemeyen minimal siir » the usual suspects » polat alemdar » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » sag bilege tecavuz eden parcalar » insan neden degisir » dayanilmaz kelimeler » cok eski sevgilinin aramasi » black ice » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » edwin boekamp » hossik » ozgur tutsak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wunderman » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » dp perfumum » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » kizarmis bayat ekmek » autoshow 2008 » kitap okumamayi marifet saymak » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » bilgi islem » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » cemsbg » cakma pilotmont » kaynana semra