gianfranco 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gianfranco zola
  2. gianfranco fini
  3. gianfranco ferre
  4. gianfranco angelucci

© 2008 - uludağ sözlük

gianfranco başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gianfranco ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gianfranco nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adim adim kiz tavlama » atanmis » mesut bakkal » pera muzesi » sputnik operasyonu » deniz yilmaz » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » tropic thunder » jack bauer vs polat alemdar » yahya kemal beyatli » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » iskender buyuk » of ulan of » politika dergisi » yaran msn diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgi yonetimi » ask konusturur » vanity is definitely my favourite sin » mesut yar » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » cihan unal » inter city firm » nemfomani » aseksueller mi dover escinseller mi » ferigim » sozlukten kiz kaldirmak » glam metal » bionic commando rearmed » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » bekliyorum