gia 

kapat
  1. ünlü top model gia carangi' nin hayatını konu alarak, gerçek hayattan uyarlanmış, başrolünü yani gia' yı angelina jolie' nin oynadığı, sıradı$ı tv filmi. 1998 yapımı, michael cristofer filmi. etkileyici bir hayat hikayesi *

ki$isel not : angelina' dan başkasına gitmeyecek bir rol, dövmeli, uçuk kaçık, tam bir serseri model. o dönemlere göre sıradı$ı haraketler, ve tüm bunların aksine ilgiye ihtiyacı olan bir çocuk gibi.
    #1224596 (okuzcuk, 28.01.2007 21:10 ~ 21:19)
  2. http://www.imdb.com/title/tt0123865/
    #1224627 (okuzcuk, 28.01.2007 21:14)
  3. angelina jolie'ye altın küre dahil birçok ödül kazandıran, seyredilesi bir film.
    #2480915 (lovedjulia, 17.10.2007 15:34 ~ 18:19)
  4. angelina jolie'nin en iyi rol yaptığı film.*
    #2949402 (ben hep 17 yasindayim, 04.02.2008 17:51)
  5. Philadelphia'dan new york'a model olmak için giden henüz çocuk yaştaki bir kızın yaşamındaki sevgi boşluğunu çarpık ilişkiler ve uyuşturucuyla doldurması ve aids yüzünden ölümle biten bir hikayeyi anlatıyor film. Angelina jolie hem gerçek hayattaki seçimleriyle hemde güzelliğiyle Gia karakterini tamamiyle doldurmuş diyebiliriz.

ayrıca filmdeki replikler de şahane..
    bu hayat cennet degil mukemmel olman gerekmiyor
    #3352489 (soulsick, 03.05.2008 18:55 ~ 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

gia başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufrun yakistigi insanlar » sol frame ye bakamayan sagci » sozlukteki pkk sempatizanlari » uyuyan kisinin nefesini dinlemek » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » utorrent » dis fircasina sabun surmek » komunistlerle fasistlerin el sikisip barismasi » ben bir inegim » save me a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games