ghosts of devotion 

1. depressed mode grubunun 2005 yılında kurulması ile gerçekleştirdikleri ilk albüm.
    funeral doom ve death metal tarzında olup brutal erkek ve bayan vokallerinin sentezinin güzel bir çalışmasıdır.
    şarkı listesi şu şekildedir

01. Alone
    02. So Long
    03. Words Of Silence
    04. Suffer In Darkness
    05. Ghosts Of Devotion
    06. The Sun Is Dead
    07. Fallen Angel
    08. Dunkelheit
    09. Cold

özellikle cold isimli şarkı direk öldürür, bitirir ve yok eder.
    #2541073 (Lucifer Anarchos, 31.10.2007 19:46 ~ 19:47)

© 2008 - uludağ sözlük

ghosts of devotion başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ghosts of devotion ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ghosts of devotion nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cekirdeksiz uzum » nessaj » soda limon tuz » twister » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » metal slug x » bir aslan gordum elli metre » teeth » nolberto solano » dahi anlamindaki einstein ayri yazilir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci