getirmebenioraya 

kapat
  1. gelirsenneolurulan takma adlı arkadaşını sözlüğe getirmesini umduğumuz yazar.
    (thedewil, 08.10.2006 16:35)
  2. (bkz: sevişme başlatıcı diyaloglar)**
    (scarlet, 08.10.2006 16:35 ~ 16:36)
  3. *boşluk bırakmadan yazma furyasına kaptırmış yazarlardan biri.*
    (purplish, 08.10.2006 16:42)
  4. iyi bir yazar.
    (yasakani, 05.07.2007 00:35)
  5. "esprili yazar nickinden belli olur" sözünün doğmasına yol açacak yazardır. nicki görülünce, gerisi tahmin edilebiliyor. entryleri göz yormaya değer nitelikte.
    (tepesersemi, 05.07.2007 19:09)
  6. genelde babam beni çağırdıktan sonra yanına gitmezsem bana bağırarak söylediği cümledir.
    (glgzli, 05.07.2007 19:56)
  7. tikli yazardır kendileri * * * .
    (matilda, 06.07.2007 00:37)
  8. ortalarda görünmeyince çaylak olduğunu sandığım, yüreğimi ağzıma getiren yazar. samimi, candan insan. dön artık da, sen getirme beni oraya.
    (tepesersemi, 25.07.2007 21:52)
  9. oraya gelirsem ile devam edecek söz öbeği.
    (BerAent, 25.07.2007 22:17)
  10. epeydir olmadığı sözlüğe, nickime entry girerek dönüş yapmasıyla gecenin en güzel sürprizini yapan yazar. beni gerçekten çok ama çok mutlu etmiştir. yüreğimden kopup gelen bir sevinç yaşatmıştır.
    (tepesersemi, 22.08.2007 00:47)
  11. annelerin en çok kullandığı cümledir.
    (disikartal, 22.08.2007 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eagle » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » yorum farki » neden kotulendigi anlasilamayan entryler » sominede odun yerine para yakan insan » komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim » kadinlarin aslinda demek istedikleri » ediz hun » yaran basliklar » enelhakki » adanaliyik allah in adamiyik » adisyon gecirmek » uludag ingilizce sozluk » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » montajelemani » madde » transilvanya » yaran haber yorumlari » misir gevregi » arabam var » sadece turkiye de gorulen olaylar » esi benzeri gorulmemis » le temps qui reste » zencinin mali beyazin cenesini yorar » dilatasyon » sozluk ben bugun gazete okudum » uc karim var size ne » super kahramanli anadolu hayat reklamlari » harcsiz pasaport belgesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa