getirin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x sicti bez getirin cok sicti tez getirin
  2. tez getirin bana
  3. fis getirin gecircem
  4. katran ve tuy getirin
  5. poset getirin kusacam ben
  6. su getirin yuzumu yikiycam
  7. bana atimi getirin
  8. bana mirsad i getirin
  9. tayyip i getirin bana
  10. bana pluton u getirin

© 2008 - uludağ sözlük

getirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. getirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu getirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cakma pilotmont » turkiye de internet sozluk kulturu » devrimci » yazarlarin aslinda demek istedikleri » jet turleri » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » albert finney » francisco guillermo ochoa magana » memati bakisi » uludag sozluk moderasyonu » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » insanlik onuru » kas gerilmesi » yerden kalkan ilk ucak » kiz olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john travolta » kaltar » alternatif prezervatif reklam sloganlari » cesedin bogazina corap baglamak » 22 kisiyle online olmak » dugunde candy shop calmak » janos eckmann » sekura » guatemala » olmek istememek ama olememek » olmeden once izlenecek filmler » cennetin katlari » gogus killarini yolmak » mesut bakkal » dijital binali abi