getirdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinnet getirdi
  2. haberimiz ses getirdi
  3. caktirmadan sehadet mi getirdi
  4. seni leylekler getirdi
  5. abd askerleri kandil e silah getirdi
  6. beni buraya allah getirdi
  7. seytan aldi goturdu satamadan getirdi
  8. hepsini pekiyi getirdi madalya taktilar
  9. ak parti yi ayak takimi iktidara getirdi
  10. muhammed inanci kilicla yayma disinda ne getirdi

© 2008 - uludağ sözlük

getirdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. getirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu getirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atanmis » if we don t end war war will end us » celtek tumulusleri » ask ucurur » i wanna be your man » aciz olmak » cocuklarla girilen diyaloglar » uludag sozluk » silikon yorgan » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » ask genclestirir » pes 2009 » mavi tur » desifreolmusdisiuuser » bir kadini anlamayi arzulamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istinye park » babanin ensesine saplak atmak » tanrinin egosu » morgan freeman » prof dr recep yaman karadeniz » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » egyptian premier league » yalnizligi sevmek » stevemcqueen olmak » yerel radyo reklamlari » der meister » cukura dusup sakatlanan futbolcu » adnan senses » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » atilla kart