getir 

kapat
  1. uludağ sözlük'te bir buton. arama amaçlı kullanılır. harfi harfine bilinen bir başlığı arama kutusuna yazıp tıklandığında istenilen başlık karşınıza çıkar. hatalı bir giriş yapılmışsa sözlükte yok uyarısı alınıp en yakın sonuçlar listelenir.
    (july4th, 17.04.2006 02:04)
  2. (bkz: başlığın anlamını göster)
    (the kene, 25.06.2006 16:53)
  3. enter tuşunun yaptığı görevi gören buton. kimse eminim bu butonu kullanmıyordur bile.
    (bkz: hayatın acı gerçekleri)*
    (kacak kelebek, 14.03.2007 13:20)
  4. (bkz: getir götür)
    (laedri, 14.03.2007 13:31)
  5. (bkz: bul getir)
    (laedri, 14.03.2007 13:33)
  6. başlık açtırıcı buton.
    (laedri, 14.03.2007 13:34)
  7. aramaya inananların uğrak yeri.
    (laedri, 14.03.2007 13:34)
  8. götürü usülü çalışan işletme.
    (laedri, 14.03.2007 13:36)
  9. (bkz: getirmeye inanmak)*
    (redwinemania, 14.03.2007 13:36)
  10. getir den başlık arayarak sol frame i protesto etmek. getir den gelen başlığın sol frame de gordukten sonra ise protesto işlemini tamamladığını sanıp mutlu olmak. (bkz: kime göre neye göre)
    (perspektif, 18.09.2007 20:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ismet berkan » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » 1986 » varejao » banana joe » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » senin boyun birden atacak » firat » yalinayak basi kabak » nimes » universite senligine ulkucu saldiri » wanda rutkiewicz » kill for you » insanin buyudugunu anladigi an » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » 792 sayili petrol kanunu » lock » reklama giren filmin geriden baslamasi » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » spread your wings » cocukken yapilan salakliklar » lesson one » preteen deathfuck » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » kacabilirsin ama saklanamazsin » gelinlik altina converse giyen zihniyet » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa