gerizekali baslik aciyorum dikkat cekiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gerizekali baslik aciyorum ilgi cekiyorum
  2. gerizekali baslik aciyorum ilgi cekiyorum ekolu
  3. uzayla ilgili baslik aciyorum dikkat cekiyorum
  4. geri zekali baslik aciyorum dikkat cekiyorum
  5. geri zekali baslik aciyorum ilgi cekiyorum
  6. dikkat cekiyorum peynir
  7. islama bok atiyorum dikkat cekiyorum
  8. dikkat cekiyorum o halde pilotum
  9. zaman a sovuyorum dikkat cekiyorum
  10. uzun nick yaziyorum dikkat cekiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

gerizekali baslik aciyorum dikkat cekiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gerizekali baslik aciyorum dikkat cekiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerizekali baslik aciyorum dikkat cekiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kamuran gurun » alninda z harfi olan sivrisinek » nihat hatipoglu » yimpas » sevgiliye kilolu oldugunu caktirmadan soylemek » ata » abe cingene soykirimi vardir be yav » high speed » airbourne » depozito hayatlar ektim defterime a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games