geriye donun seneler 

kapat
  1. kıvırcık* ali'nin kendi yazıp , kendi çalıp , kendi söylediği türkü.
    çocukluğa yahut gençliğe özlem duyduran bi eserdir.
    gece gece adamın uykularını kaçırabilir.

BAĞBANDIM GÜL DEREMEDiM
    DERiP YARE VEREMEDiM
    TEZ GEÇTiNiZ GÖREMEDiM
    GERiYE DÖNÜN SENELER

DERT SAYFASI SÜTUN SÜTUN
    ANILARIM iLE BÜSBÜTÜN
    ELiNiZi ÇABUK TUTUN
    GERiYE DÖNÜN SENELER

BAHTIM iLE ÇEKiŞiM VAR
    HAKKA BOYUN BÜKÜŞÜM VAR
    DAHA YAPACAK iŞiM VAR
    GERiYE DÖNÜN SENELER

BiÇEMEDiM ÖMRE PAHA
    BÖLDÜM AKŞAMA SABAHA
    GAYRET EDiN BiRAZ DAHA
    GERiYE DÖNÜN SENELER

HABERiN ALSAM AGAH TAN
    KiM GEÇMEDi BU DERGAHTAN
    BiLDiĞiNiZ GÜZERGAHTAN
    GERiYE DÖNÜN SENELER
    #2100052 (sayincevizkabugu, 09.08.2007 16:33 ~ 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

geriye donun seneler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. geriye donun seneler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geriye donun seneler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliyi simge durumuna kucultmek » televizyonun alt yazisinda ciddi es aramak » ceketi cikartiktan sonra havada sallayip firlatmak » isik hizina ulasmak » the crown » zehir » lala huseyin pasa hamami » oklava ile adam dovme sanati » fransizca rap » devrimci sosyalist isci partisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci