gerisini siz dusunun gari 

kapat
  1. durumun vahametini anlatmak için kullanılır. ege ağzında harika bir söylemdir.
    #3292637 (garazeybek, 19.04.2008 21:48)
  2. genelde etkilemek istemem ama böyle böyle diyip içten içe etkilemek için kullanılır.
    #3292647 (ParaNtez, 19.04.2008 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

gerisini siz dusunun gari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gerisini siz dusunun gari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerisini siz dusunun gari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa hakkinda hersey » platonik ask » mgs0225 » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » george w bush » kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar » selena » hurriyet gazetesi irkciligi » jarlaxle » emral avsar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games