gerisi yalan 

kapat
  1. Yolun başındayım bak anne elimde bir çiçek.
    Ve gözlerim de nem, hayat bu gel de resti çek.
    Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim.
    Donup de baktım ardıma, neredeyim? Bu ben miyim?
    Sular döküldü arkama yokuştu yollarım.
    Koşar be oğlun annem korkun olmasın.
    Nasır tutarken ellerim özlemin unutturur gelip geçenleri, rüyalarımda buluşurum.
    Yalanlarımsa dizelenir önümde kör bıçak gibi kesip geçer ve kan çıkartmaz anlarım
    Yalan kesip de geçti kör bıçak ta kesmemiş beni bir sabah sendeler hıçkırıkla uyanırım
    Korkma annem oğlun olacak elbet yüzünü güldüren
    Gözyaşlarınla gurbete yolcu ettiğin
    Bir yiğit döner ve senden afdiler yüzün güler dayan be annem bir gün hepsi mutlaka biter
    Benim yüküm mü çok ağır? Ben mi acizim?
    Bu kavganın içinde yoksa çok mu sessizim?
    Bak büyüdü oğlun anne
    Hayalleriyle yürüdü
    Bilir yok yolun sonu ama dinlemez gider

Yolun başındayım bak anne elimde bir çiçek
    Ve gözlerimde nem hayat bu gel de resti çek
    Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim
    Donup de baktım ardıma neredeyim bu ben miyim?
    Ayakta kalmayı sendin öğreten bana
    Düştü hikmet ancak dostlarıyla kalktı hep
    Gündüzüm gecemle yer değişti
    Uykusuz güneşli günlerimleyim
    Sözümü tutmadım ben anne
    Vazgeçmeden penceremden yolumu gözleyen
    Gün olur çıkıp gelir diye bir umutla bekleyen
    Kopar bir yaprak anne hayat takviminden
    Belki bir gün oğlun olur ansızın çıkıp gelen

Yolun sonundayım bak anne elimde bir çiçek
    Ve gözlerimde aynı nem, gel de resti çek
    Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim
    Donup de baktım ardıma neredeyim bu ben miyim?
    Benim yukummu çok ağır ben mi acizim
    Bu kavganın içinde yoksa çok mu sessizim
    Bak büyüdü oğlun anne hayalleriyle yürüdü, bilir yok yolun sonu ama dinlemez gider
    #2563457 (hocuspocus, 06.11.2007 21:57 ~ 07.11.2007 15:09)
  2. şu metrisin önü bir uzun alan,
    bir tek seni sevdim gerisi yalan.

dizelerinde de anlatıldığı gibi, her seçiş bir vazgeçiş olduğundan, tutkuyla bağlanılanların dışında kalanlardır.
    #2563470 (i see mal people, 06.11.2007 22:00)
  3. peki ilerisi ne doğrumu? yoksa adamı yalan gibi saçma soruları aklıma getirmektedir.*
    #2563525 (sickthread, 06.11.2007 22:16 ~ 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

gerisi yalan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gerisi yalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerisi yalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diablo 3 » deniz harp okulu » var misin yok musun » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » feridun duzagac » bc prostejov » uretim cini » yeni baslayanlar icin afrika » shania twain » sozlukteki pkk lilar » www wwwwwwwwww www » disgrafi » sehadet serbeti » majid musisi » ne olacak bu sagin kompleksi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » estrojen » eski tatar sevgili » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » abdullatif sener » i lav monolog » postpartum psikozu » radyo uludag » whiskey in the jar » nominal afazi » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » ayak bakimi » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » fotoselli penis » yilmaz ozdil » bu sevda bitmez