geri giden dolmus gorup zaman ters isliyor sanmak 

kapat
  1. sokakta yürürken geri geri giden bir dolmuş görüp zamanın ters işlemeye başladığını sanmak. acaba yine mi diye düşünmek. bu sanrı, dolmuşun geride kalan yolcuyu almak için geri geri gittiği anlaşıldığında sona erer.
    #3626849 (serbest radikal, 06.07.2008 12:05 ~ 12:06)

© 2008 - uludağ sözlük

geri giden dolmus gorup zaman ters isliyor sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. geri giden dolmus gorup zaman ters isliyor sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geri giden dolmus gorup zaman ters isliyor sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » vw beetle da nazi marsi dinlemek » aura noir » enflasyon dustu diye sevinen issiz » never neverland » yasama git olumunu bekle » sappho » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » dovulesi dizi karakterleri » carry on my wayward son » landau kleffner sendromu » ac misin tok musun » kosullu sevgi » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » benim hemen evlenmem lazim baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orgazm » yurtseven kardeslerin en kucuu » kleptomani » toby marks » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » eczane kokulu idrar » sabri sarioglu » damien marley » afro sacli tatar » temel fikralari » emily dickinson » g56ogle » marcus miller » unlu birine benzemek