geri donemem 

kapat
  1. çapkın adlı albümde yer alan, sözler mete özgencil'e ait, müzik candan erçetin ve mete özgencil'e aittir. neşeli gibi bir havası varmış gibi gözükse de aslında gayet sitemkar bir şarkıdır.
    #2175673 (kebelekCun, 22.08.2007 04:07)
  2. artık seni istemiyorum, sen bana layık değilsin demenin kibarcasıdır.
    #2175687 (bohembebek, 22.08.2007 04:13)
  3. yaktım gemileri, dönemem asla, kaybettin sen sonunda...
    #2524455 (Umutluyum Hala, 27.10.2007 17:17)
  4. candan erçetin'in 1997'de çıkan ikinci albümü çapkın'da yer alır. o albümden tarafımca en çok sevilen, hareketli bir şarkı olup sözleri de şöyledir;

Kırılır elbet gururun
    Kibirin yersiz
    Unutur gider yarım aklın
    Dikkatin aciz
    Okunur yüzünden her şey
    Biyetin bariz
    Böyle yavrum aniden
    Kalınır bensiz

Geri dönemem geri dönemem
    Bir kere döndüm bir daha dönmem

Geri dönemem geri dönemem
    Bir kere öldüm bir daha ölmem
    Ayıp olur önceki aşklarına
    Yapma ağlama
    Yazık oluyor düşme tuzaklarıma
    Yapma ağlama
    Zaman alıyor öğrenmen belli
    Küpe olurum belki kulaklarına

(bkz: aşkı ne sandın)
    (bkz: yalan)
    #4831737 (Pulemjot Kalashnikova, 09.03.2009 16:11 ~ 16:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

geri donemem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. geri donemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geri donemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about geri donemem. Copyrights of the articles are belong to their authors.