gerektiginde cevabini vererek tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadin gerektiginde erkeginin ayagini yikamali
  2. aldin mi cevabini
  3. cevabini bilen var mi
  4. sen bana bunun cevabini ver
  5. peki bana sunun cevabini ver
  6. merhabaya aleykumselam cevabini almak
  7. nereye gidiyorsun cevabini almayi unutma
  8. sorunun cevabini almadan yenisini soran spiker
  9. tabi
  10. tabi tabi

© 2008 - uludağ sözlük

gerektiginde cevabini vererek tabi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gerektiginde cevabini vererek tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerektiginde cevabini vererek tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vizelerin bitmesi » bak bir varmis bir yokmus » agladigin geceler » domates corbasi niyetine ketcaba ekmek banmak » bekar birakan 5 ask hatasi » hayatini kurtardim bana bir bisiklet borclusun » kurt » entry ye pipi demek » kor olmak » colin kazim in mac esnasinda hip hop yapmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games