gereksiz mesajlar 

kapat
  1. '' a kimden gelmiş acaba'' deyip açmanızla birlikte hayal kırıklığı yaşatan ve bilimum yerlerden gelen mesajlardır...
    (crazyhodja, 21.03.2008 19:16)
  2. cep telefonuna kimden geldiğini okuduğunuz anda gereksiz olduğuna karar verdiğiniz mesajlardır.
    çünkü bu bir tarzdır kimileri için ve bunu periyodik olarak yapmazlarsa kendilerini eksik yarım vs. hissediyor olabilir, ooof of!. kanaatini getirirsiniz, istemeden de olsa.
    gecikmeden bir örnekle açıklayalım.

yeni 1 mesaj alındı.
    taam, göster hadi bakalım;

"ciddi uyarı; uzaylılar dünyaya bütün güzel insanları kaçırmaya geldiler. korkma sen tehlikede değilsin. bu mesajı sadece elveda demek için yazdım."
    ahah ne komik, hatrın için.
    (masalcini, 08.05.2008 00:31 ~ 00:36)
  3. kullanılan hat operatörünün yolladığı, sonuna kadar okunmadan silinen mesaj türü.
    (concept insan, 08.05.2008 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hicbir entry sini editlememis yazar » permatik erkegi » kuba » yazik oldu yarinlara » max payne » duman » sekiz sikli sinav » film izlemek » entry girerken olmek » ali sami yen e getirilen aslan » tanrinin intihar etmesi » aptal sarisin » love is blue » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » eski sevgiliyi referans gostermek » pimpmysearch com » gelin mi kaynana mi » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » yorumsuz » lost » eti cici bebe » tonlakazan » dede kufurleri » kilis in tarihi eserleri » deeplomattt » suleyman rodop » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » annenin lost izlemesi » ayni evde yasayan 3 hayvan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa