gerekli gereksiz bilgiler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gereksiz bilgiler
  2. gereksiz bilgiler ansiklopedisi
  3. sozluk ici gereksiz bilgiler
  4. unluler hakkindaki gereksiz bilgiler
  5. gerekli gereksiz killanan yazarlar
  6. gerekli insanlardan cikan gereksiz insanlar
  7. ota boka gereksiz baslik diyen gerekli yazar
  8. gerekli
  9. bir sinavlik bilgiler
  10. yaran bilgiler

© 2008 - uludağ sözlük

gerekli gereksiz bilgiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gerekli gereksiz bilgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerekli gereksiz bilgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paranoid sanri » temporarypeace » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » priapizm » justified » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » tal ben haim » emo turkey » dayi yiyen diyaloglari » ne yaptim biliyor musun » hayata dair ic burkan detaylar » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » sehadet serbeti » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » sosyal fobi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » safak sezer » kristal viyole » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » turkmenistan milli futbol takimi » the summer of katya » konstruktor ressam » piromani » ne olacak bu sagin kompleksi » sedatifler » peteranswers » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » yalnizlik » avrupa yakasi » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » hic bizimkini yediniz mi