geregi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne geregi var
  2. geregi yok
  3. geregi dusunuldu
  4. ay ne geregi vardi
  5. ne geregi var su boregi var
  6. tanim geregi
  7. geregin geregi
  8. hic geregi yok yapma filipescu
  9. ben bu alkolu inancim geregi iciyorum
  10. insan dogasi geregi biseksueldir

© 2008 - uludağ sözlük

geregi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. geregi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geregi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek » hazreti ebubekir » yaran olaylar » beklemek » calan sarkiya yaran tepkiler » husnu senlendirici » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » risale i nur » yuzyillardir akan cesme » helva duskunu seri katil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci