geregi dusunuldu 

kapat
  1. açık ve uygulamalı hali şu şekildedir;

dosya incelendi duruşmaya son verildi geregi dusunuldu...
    yada
    dosya incelendi duruşmanın bittiği bildirildi geregi dusunuldu...
    (sıçtırtma lamasına, 02.01.2007 03:19)
  2. hemen akabinde hakimler yaz kizim der. ***
    (cemmm, 03.02.2007 19:52)
  3. "devekuşu kabare-aşk olsun" oyununda geçen bir repliktir...
    birbirini aslında çok seven iki genç, aile baskısı nedeniyle boşanmak zorunda kalır ve mahkemeye kafa atar! pardon başşş vurur.
    hakim kürsüsüne geçer ve "oturtmayı açıyorum" diyerekten söze başlar...
    "13-5-1985 tarihinde mahkememize kafa atarak. pardon başşş vurarak! boşanmak istediğinizi şeyetmişsiniz, böylece iyi halt etmişsiniz."
    (kisisel ileti, 14.03.2007 21:28)
  4. -gereği düşünüldü.
    -gereksizdir. gibi iğrenç bir espiriye konu olabilecek sözdür.
    (CRAnium, 14.03.2007 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sereftir seni sevmek » boston tea party » sukela daki entryleri eksilemek » takvim » canyon defence » migfer » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » yukari maden kalesi » gammaz butonu » toto tamuz » arjen robben » dolunay » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » yukari hinzevek camii » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » children of bodom » cin » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » karanligin lideri » chrome vanadium » youtube » murray » corabi cikarmadan sevismek » 1955 » zapejala angelina » fuat karip » cemal safi » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa