gerdanini kira kira aglaya sizlaya konusmak 

kapat
  1. aglak hocanın deliler gibi satan kitabı.
    eskiden bütün kitapçılardaydı şimdi el altından satılıyor.

ne alaka bende bilmiyorum ama: (bkz: bir tane kufurlu mesaj atmak silinme sebebi degil)
    #3601969 (zaza loxani, 30.06.2008 20:53)

© 2008 - uludağ sözlük

gerdanini kira kira aglaya sizlaya konusmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gerdanini kira kira aglaya sizlaya konusmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerdanini kira kira aglaya sizlaya konusmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayata tutunmaya calismak » the richest man in bayburt » gercekten » kemal sunal replikleri » halklarin kallesligi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » karpuz getir yiyeyim » wynonie harris » supurgesiz cadi » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » barack obama » tip fakultesi ogrencisiyim » ferber » koprofili » pavor nocturnus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adini soylemeyen sevgili » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » duran toplarin usta ismi sabri » the way i am » tnt » ali fuat cebesoy » sappho » gulsen abi » tal ben haim » vaudeville for vendetta » medine nin mucevheri » yagmur damlasi » hipofaji » lumpen